آموزشسرمایه گذاری

همه نکاتی که باید در مورد معایب و مزایای صندوق های سرمایه گذاری بدانیم.

دانستن نکاتی که باید در مورد معایب و مزایای صندوق های سرمایه گذاری برای افرادی که قصد دارند دارایی خود را در این منابع قرار دهند الزامی است. صندوق های سرمایه گذاری واسطه هایی هستند که می توانند افراد را به میزان سود دلخواهشان برسانند و روند سرمایه گذاری آنها را مدیریت کنند اما در این روش هم مانند روش های دیگر سرمایه گذاری ناچاریم ریسک موجود را بپذیریم است. در این مقاله بررسی می کنیم که مزایا و معایب سرمایه گذاری در انواع صندوق ها چیست و با توجه به ریسک و احتمالات منفی سرمایه گذاری، بهترین گزینه برای سرمایه گذاری کدام منبع است. با ما همراه باشید.

صندوق های سرمایه گذاری چه کاربردی دارند؟

صندوق های سرمایه گذاری ابزارهای مالی هستند که این امکان را در اختیار افراد قرار می دهند تا با سرمایه گذاری در منابع مختلف ریسک موجود را کاهش دهند. این صندوق ها معمولا توسط مدیران حرفه ای و با تجربه ای مدیریت می شوند و شامل سرمایه گذاری در سهام، اوراق قرضه و سایر دارایی ها می باشند. صندوق های سرمایه گذاری تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار هستند و زیرنظر آنها فعالیت می کنند و اعتبار زیادی دارند.

صندوق های سرمایه گذاری سرمایه های کم و زیاد افراد را به دارایی های متنوع اختصاص می دهند و سرمایه گذاران در سود و ضرر تمام آنها سهیم هستند. علاوه براین پشت تمام این ماجرا، تیمی حرفه ای و متخصص قرار دارد که فرآیند سرمایه گذاری را مدیریت کرده و بر آن نظارت دارند.

صندوق های سرمایه گذاری چه کاربردی دارند

معایب و مزایای صندوق های سرمایه گذاری

صندوق های سرمایه گذاری دارای مزیت و عیوب زیادی هستند که باید مطابق با شرایط خود واحد مورنظر را انتخاب کرده و دست به اقدام بزنید.

مزیت های صندوق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در صندوق ها مزیت های زیادی دارد مثلا:

  • سهولت و سادگی سرمایه گذاری در صندوق ها موجب می شود تا نیازی نباشد سرمایه گذار وقت زیادی روی سرمایه گذاری بگذارد و فقط باید صندوق موردنظر را انتخاب کرده و دارایی خود را به آن اختصاص دهد و باقی کارها بر عهده خود صندوق است.
  • یکی از مهم ترین مزیت های هر سرمایه گذاری قابلیت نقدشوندگی آن است زیرا هر زمان که به آن سرمایه نیاز پیدا می شود می توان آن را نقد کرده و استفاده کرد چون سرمایه گذاری که نتوانید به دارایی خود دسترسی داشته باشید استرس زیادی ایجاد می کند.
  • همانطور که اشاره کردیم صندوق های سرمایه گذاری دارایی افراد را به سبدهای متنوعی اختصاص می دهند تا ریسک کار را به کمترین میزان برسانند. این صندوق ها دارایی افراد را در سبدهایی مثل سپرده های بانکی، اوراق و سهام سرمایه گذاری می کنند.
  • فرآیند و فعالیت صندوق ها کاملا شفاف و منظم و قانونی در دسترس افراد قرار می گیرد.
  • همانطور که اشاره شد صندوق های سرمایه گذاری تیم متخصص و مجربی دارند که پشت کار هستند و فرآیند و تمام فعالیت را بگونه ای نظاره و مدیریت می کنند که سودهی مناسبی داشته باشد.
  • صندوق های سرمایه گذاری سودهی را از منابع مختلف بدست افراد می رسانند پس سرمایه گذاری در این ابزارهای مالی تنوع زیادی دارد و درنتیجه سود بیشتری دارد.

معایب صندوق سرمایه گذاری

صندوق های سرمایه گذاری مانند سایر روش های سرمایه گذاری علاوه بر مزیت های بسیار، معایبی نیز دارند مثلا:

  • در صندوق های سرمایه گذاری نمی توان تسلط کاملی بر فرآیند موردنظر داشت و سرمایه گذاری سهمی در سهام خود ندارند به همین دلیل سرمایه گذاران باتجربه و حرفه ای تمایلی به این روش  ندارند.
  • از دیگر معایب صندوق های سرمایه گذاری هزینه بالای آن است. هزینه ها در انواع صندوق ها متفاوت است و تمام سرمایه گذاران به یک اندازه در پرداخت آن شریک هستند.
معایب صندوق سرمایه گذاری

سخن آخر

در این مقاله بررسی کردیم که معایب و مزایای سرمایه گذاری در صندوق ها چیست. مشاهده کردیم که هرکدام از صندوق ها مزایا و معایبی دارند و شرایط و ویژگی سرمایه گذاری در همه تقریبا یکسان است. این صندوق ها شرایط ویژه ای برای سرمایه‌گذاری در اختیار افراد در بازار قرار می دهند اما ریسک های موجود در هر نوع سرمایه گذاری باعث می شود افرادی که با سرمایه کم این صندوق ها را انتخاب می کنند نتوانند ریسک زیادی را بپذیرند.

نئووام مسیری روشن برای سرمایه گذاری پیش روی افراد قرار داده است تا افراد بتوانند با اطمینان خاطر وارد فعالیت سرمایه گذاری شده و سود شرعی و بالا از این کار دریافت کنند. علاوه براین ریسک سرمایه گذاری در نئووام بسیار کم است و حتی اصل سرمایه شما توسط شرکت تدبیرسینا تضمین می شود. پس اگر می خواهید بدون دانش و سرمایه خاصی وارد فعالیت سرمایه گذاری شوید وارد سایت شده و پس از انتخاب طرح پیشنهادی سرمایه گذاری اقدام کنید.

برای سرمایه گذاری اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا